Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 145 st

Norrvikens trädgårdar i Båstad

Norrvikens trädgårdar i Båstad

På den vackraste platsen som finns. Där hav möter land i en oändlig horisont. Här anlade Rudolf Abelin sina sju stilträdgårdar. Nu välkomnar vi dig till en värld där vi låtit elegans, sinnlighet och upplevelser vägleda oss vidare. Hit vill vi att du kommer för att strosa runt, njuta av en konsert eller äta något gott. För att drömma dig bort eller gå på en utställning. För att gifta dig eller fira en födelsedag. För att skapa egna värden
Följer du våra promenadstigar upptäcker du flera sköna platser och vackra vyer.

Renässansens år

I år är det hundra år sedan Norrvikens trädgårdar öppnade för besökare. Det firar vi i renässansens tecken på Norrvikens vis. Vi låter tidsepokens idérikedom och öppna sinne genomsyra trädgårdarna, konsten, musiken, maten och upplevelserna.

Parkens grundare och visionär Rudolf Abelin hyllas för sitt livsverk, trädgårdsinspiratören Hannu Sarenström bjuder in till en blomstrande trädgårdsdröm i vårt nya växthus. Våra stilträdgårdar förför och skiftar uttryck efter årstid. Fira med oss hela 2020 då vi tittar tillbaka, blickar framåt och skapar minnen för livet.

Varmt välkommen till ett år av inspiration och förnyelse!

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
MTRX 20
Snälltåget
Kustvägen
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!