Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 100 st

Garveriet i Floda

Garveriet i Floda

BANBRYTARE MED HÅLLBARHET I FOKUS
Garveriet i Floda, strax utanför Göteborg, är en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten kring gastronomi och dryck bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken.

Garveriet fick vid 2019 års White Guide Gala ta emot utmärkelsen ”Årets Banbrytare” och finns med på White Guides lista över de 600 bästa restaurangerna i Sverige 2019. Garveriet är även certifierat enligt ”Smaka på Västsverige”.

GOTT OM PLATS FÖR MÖTEN
I entréplan finns restaurang, kafé och eget bageri, med en stor vedeldad bakugn som är hjärtat i både vår matlagning och matproduktion. Här finns även vår Matstudio där mycket av den lärande delen av vår verksamhet äger rum. Vi är övertygade om att mat och möten hör ihop och har skapat två hela våningar med möjligheter att samlas till olika möten i stora eller små grupper. Här finns 10 flexibla mötesrum – allt från grupprum till större salar med plats för upp till 200 personer i samma sällskap.

KUNSKAP KRING MAT OCH HÅLLBARHET
Det sägs att nyfikenhet är lärandets ursprung. På Garveriet är vi nyfikna och fulla av upptäckarglädje. Laga klimatsmart mat tillsammans i vår Matstudio under ledning av våra kockar. Eller varför inte en provsmaka öl från hantverksbryggeriet Bearded Rabbit Brewery eller läckerheter från någon av våra lokala producenter. Vi har även ett gediget kursprogram för både enskilda och grupper.

LÄTT ATT RESA HÅLLBART
Du tar dig enkelt till Garveriet med både bil och pendeltåg från Göteborg (30 minuter) eller Alingsås (15 minuter). Från pendelstationen (Floda Station) är det endast några minuters promenad bort till Garveriet.

Dela:

SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!