Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Restaurang Bettina vid Brunneby Musteri i Borensberg

Pris från 85:-

Priset gäller en lunch med salladsbord och kaffe under lågsäsong, vi erbjuder en a’la carte meny, så priserna varierar mellan olika rätter.

Restaurang Bettina - Restaurang, Café & Interiörbutik som ligger i anslutning till Brunneby Musteri.
En idyllisk miljö möter dig som besökare. Restaurangen ligger mycket vackert intill Göta Kanal i Östergötland. Vi har öppet 11 månader om året, och erbjuder god lunch och fika om vardagarna, samt en mycket omtyckt buffé på helgerna. Här finns stora, vackra lokaler för bröllop och fest. Det är vanligt att man väljer att fira sin födelsedag/ dop/ släktträff m,m i vårt trevliga festrum där ni får ett eget rum, bara för er själva.

Vi tror på färska råvaror och hemlagad, välkryddad mat med fantasi. Vi erbjuder en spännande meny med många olika influenser och smakupplevelser och vi använder oss i största möjliga mån av svenska råvaror, vi bakar själva på ekologiska ägg och mjöl från trakten. Besök även vår trevliga present & interiörbutik full av vackra ting och lokala hantverk.

En trappa ner finner ni Brunneby Musteri’s fantastiska gårdsbutik, fylld med allt som tillverkas i sylt, saft och ciderfabriken, och ni finner även goda korvar, ostar, bröd, godis m,m,m främst från lokala mathantverkare.

ÖPPETTIDER RESTAURANG BETTINA
LÅGSÄSONG TISDAG-SÖNDAG 11.00-16.00
HÖGSÄSONG ÖPPET ALLA DAGAR

BESÖK HEMSIDAN FÖR MER UPPDATERAD INFORMATON:

BESÖK HEMSIDAN FÖR MER UPPDATERAD INFORMATON:
www.restaurangbettina.se
Telefon: 0141-40220

Dela:

SCR

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!