Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Trädgårds Café & Butik

Skicka e-post

The Nut House

08-644 72 03

Torsåker / Almungevägen
194 92 Upplands Väsby

The Nut House är en trädgård med ett mysigt café och trädgårdsbutik inrymt i det som en gång var Torsåkers slotts trädgårdsmästeri. Med anor från en svunnen tid bygger vi sedan 2005 igen upp en grönskande oas för dagens trädgårdsälskare och dig som söker ro och en vacker miljö.

I caféet serverar vi både sött & salt.
Vi lägger stor vikt och stolthet i att baka själva, från nyttiga fulkorns baguetter till saftiga kanelbullar, chokladtårta och mer därtill, utan onaturliga konserveringsmedel eller artificiella tillsatser.
Salt. Mustiga soppor, välfyllda baguetter, smörgåstallrik, sallad på säsongens primörer, sortimentet varieras med säsong & humör.
Sött. Småkakor, säsongens pajer, morotskaka, pannkakor med hemlagad sylt, toscakaka och så vidare.
Att servera rykande färsk kaffe från nymalda bönor är en självklarhet för oss, cappuccino, latte, bistro, espresso, macchiato… Det finns även många spännande thesorter att välja på.

I vår trädgårdsbutik hittar du praktiska och trendiga hem- och trädgårdssaker från hela världen. Vi håller alltid vårt sortiment aktuellt och samarbetar med både lokala och internationella leverantörer som gör att vi kan erbjuda det allra senaste på marknaden av spännande trädgårdstillbehör och växtmateria.

Här kan du botanisera bland ursnygga krukor, urnor, vaser, lyktor m.m. och fiffiga, praktiska saxar, spadar och andra verktyg. Samt förstås jord, gödsel och annat nödvändigt för gröna fingrar.

Sommarblommor, perenner & inomhusväxter.
När risken för nattfrost avtar börjar vi fylla på sortimentet av årets sommarblommor och perenner.

Dela:

SCR
The Viking Museum
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!