Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Siggesta Gård

Välkommen till Sigggesta Gård och Siggesta Hotell

Här på det lantliga och lyxiga Siggesta Gård låter vi det långsamma livet få ta plats. Här bjuds du som gäst på unika upplevelser oavsett om du besöker restaurangen eller hotellet, tillsammans med familjen, vännerna eller företaget. Vi älskar att laga mat på det som växer och betar runt omkring vår gård . För oss är det en självklarhet att ta vara på örterna i örtträdgården, ogräset som växer fritt, rapsen som odlas på åkrarna och hjortarna som springer i skogen. Vi lagar allt från grunden och är stolta över det. PÅ gården finns också en delikatesstillverkning, där tillverkas att femtontal egna produkter såsom frukostcrunch och egen ketchup. Vi undviker socker, vitt mjöl och tillsatser i våra egna produkter. Från köket serveras varje dag vällagad mat och hembakad fika. Sommartid är både Orangeriet och vår DELI öppna för fikagäster och på vintern serveras fika i Restaurangen och vår DELI alla dagar i veckan. Helger maj-september serverar vi vår populära brunch.

Att få komma bort en stund kan alla behöva ibland. Det har vi tänkt på när vi har inrett våra rum för övernattning. På gården finns många vackra byggnader som vi successivt har renoverat med tanken att bevara husets karaktär och välkomna det in i 2000-talet. Våra gäster sover i fluffiga täcken och sängar från Mille Notti. I dagsläget har vi 29 unika rum med totalt 65 bäddar. För att verkligen kunna koppla av och koppla bort har vi valt bort TV i många rum där ni istället kan läsa böcker och magasin om jakt, matlagning och inredning. I husen finns också större utrymmen för umgänge och sällskapsspel. Vill du istället passa på att få lite frisk luft har vi flera utomhusaktiviteter, vandringsleder och löparspår runt gården och för relax har vi en badtunna intill fårhagen och vår bastu framför hästhagarna.

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Vidbynäs Gård
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!