Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 761 st

Skumpa Hästranch

Pris per person från 250:-

Ridning från 250,-/timme/person.

Vill du komma i balans och få harmoni eller söker du en mer fartfylld ridtur?
Vi har ridturer för dig både sommar som vinter efter fina ridstigar i vackra Svågadalen, Hälsingland, för enskilda och grupper. Ridning från en timme till flera dagar. Du rider på våra mysiga hästar i sköna westernsadlar. Då våra hästar är säkra och vana vid nybörjare kan även du som är oerfaren njuta av ridturen. Här har vi olika turer att erbjuda med vildmarken inpå knuten. Till vallen i skogens gömslen, efter galoppstigar eller för dig som vill uppleva en vidunderlig utsikt. Vi rider till Njupfatet, sjön uppe på berget där vi rastar och packar upp förtäringen ur packväskorna eller tar en ridtur vid älven Svågan.

Populära halvdagsturer med eller utan lunch. Heldagsturer i en varierande terräng med fika och mat. Weekendpaket med helpension eller eget hushåll med boende på torpet eller i 4-bäddsstugor. Vagnsturer på sommaren. Stämningsfulla slädturer på vintern till torpet där det bjuds på julmat, glögg och gotter.

Naturen bjuder på blånande berg och djupa dalar. Närhet till sjöar för fiske och bad samt bär- och svampskogar. Älven Svågan ligger 500 m från hästranchen där du kan finna en egen badplats. I Svågan finns det gott om bäver och den är så ren att även flodpärlmusslan trivs där.

Boende i torpet med enskilt läge. Där kan du njuta av tystnaden och fåglarnas kvitter. Stugorna uthyres även om du inte vill rida. Egen häst kan medtas.
Aktiviteter såsom femkamp, cowboyshower och kanot. Vi erbjuder dig olika paketlösningar eller skräddarsyr paket efter dina önskemål. Saloon och dansbana.

Lantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!