Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 070 st

Ofelas Islandshästar & Guideservice

Vi är ett litet guideföretag där islandshästen står i centrum. Vi finns i nordligaste Sverige i skuggan av Kebnekaise, Sveriges högsta fjäll. Vår tanke med företaget är att kunna visa vår natur på ett naturligt och miljövänligt sätt och ofta då på hästryggen.

Vi rör oss i en urgammal samisk kulturbygd där vi ständigt blir påminda om gångna generationers liv. Vi vill gärna dela med oss av det vi har till människor som är intresserade av natur och kultur, samt gärna upplever det från hästryggen. Vi vill också erbjuda en professionell ridskola med bra ridutbildning.

Sommar och höst utgår vi med vår verksamhet från byn Nikkaluokta, vid foten av Kebnekaise. Resten av året har vi vår verksamhet i Puoltsa, en by som ligger mellan Nikkaluokta och staden Kiruna.

Vi anordnar ridturer allt i från några timmar till veckoturer i fjällterräng. Under vintern har vi också andra aktiviteter i våra paket, såsom hundspann, isfiske mm. Vi har hästar som passar för både nybörjare och vana ryttare. Vi står också till tjänst med hela företagsarrangemang, har ridskola, erbjuder logi mm.

Naturens Bästa

Dela:

SCR
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!