Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Häståkeriet CW

Djurgården – hästparadis mitt i city
Sugen på en naturskön ridtur bara tio minuter från Stureplan? Följ med oss på en turritt med Häståkeriet som erbjuder stadsnära naturupplevelser till häst, i Europas enda nationalstadspark.

En guide följer med på turen och vi rider på några av alla de ridstigar som finns här ute på Djurgården bara tio minuter från Stureplans storstadspuls.

Djurgårdens ridvägar är mycket riktigt tydligt skyltade för oss som rider. Cyklister och fotgängare får också plats på djurgården, med ridstigarna är bara till för oss som färdas till häst. De är mjuka och inbjuder till sköna galopper, avslappnad skritt och stillsamt trav bland annat i bok- och ekskogar, utmed vatten och över öppna fält.

När vi efter nära två timmars ritt i underskön natur når gärdet sätter vi fart på hästarna i en sista härlig galopp. De natursköna och historiska omgivningarna gör ridupplevelsen till ett äventyr utöver det vanliga, både för rutinerade ryttare och nybörjare till häst. Att se Europas enda nationalstadspark från hästryggen är ett mycket fint sätt att upptäcka Stockholm.

Häståkeriet erbjuder också häst-och-vagnsturer till er som hellre kopplar av i en vagn än sitter på hästryggen.

Guidade turer på Kungliga Djurgården
Följ med på en spännande historisk häst-och-vagnstur runt Djurgården och hör hur kungligheterna hade det på Djurgården under 1800-talet

Vintertid kan ni njuta av en slädfärd till ljudet av bjällror nerbäddade under renfällar, mer vintrigt/jullikt kan det inte bli.

Företagstips! Utmana dina vänner på en spännande femkamp! Minimum 10 personer

Vägbeskrivning
Till oss tar du dig lätt med buss 69 Tekniska museet, buss 72,76 till Lindarängsvägen. Stallets adress är Greve von Essensväg 63

Lantbrukarnas Riksförbund

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
SCR
Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!