Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 860 st

Nordstan i Göteborg

Sveriges bästa shopping
Ett besök till Sveriges ledande köpcentrum, Nordstan ligger mitt i Göteborgs city och är en shoppingupplevelse långt utöver det vanliga.

Shoppa, ät, drick och njut i Nordstan som också erbjuder flera händelserika evenemang. Nordstan är en av Göteborgs mest besökta event-ytor med fler stora aktiviteter under året.

Turistinfo
Göteborgs Turistbyrå mitt i Nordstan innehåller allt du behöver veta om din vistelse i Göteborg. Här kan du boka olika Göteborgspaket, köpa det fördelaktiga Göteborgspasset och få all övrig information om Västsveriges nöjen, kultur, evenemang och shopping.

P-hus Nordstan gör Göteborgsbesöket enkelt och bekvämt
2.700 parkeringsplatser, alltid öppet, alltid plats. Gratis kvällsparkering måndag-söndag 18.00-22.00.

Tåg/Buss/Spårvagn
Göteborgs Centralstation, en av Sveriges stora knutpunkter ligger i direkt anslutning till Nordstan, med tillgång till tåg/buss/spårvagnslinjer. Bussarna till och från Landvetter flygplats ansluter också utanför Nordstan.

Hotell
Ett rum på Grand Hotel Opera eller Hotel Scandic Europa i Nordstan innebär absolut närhet till allt du vill uppleva i Göteborg. Hotellen erbjuder allt ifrån bekväma enkel- och dubbelrum till sviter och möteslokaler för större sällskap.

Dela:

MTR Express
Hede Fashion Outlet AB
TaxiKurir banner
SCR
Snälltåget
Kustvägen
SJ

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!