Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

A6 Center

A6 Center har den bästa shoppingen mellan Malmö och Stockholm med närmare 80 butiker av alla tänkbara slag. Här parkerar du smidigt och gratis på någon av våra 3 600 parkeringsplatser. Vi har öppet året om, sju dagar i veckan med undantag för nyårsdagen, midsommarafton, midsommardagen, juldagen och nyårsdagen.

För hela familjen
Att shoppa ska vara ett nöje – helst för hela familjen. Därför har vi lagt ned stor omsorg på att underlätta för dig med barn, både större och mindre. Vid Entré Grön har vi byggt en hel lekplats, Leklandet, med rutschkanor och annat skoj som ger utlopp för överskottsenergin. Här finns också ett väl tilltaget skötrum samt ett speciellt amningsrum som bjuder på lugn och ro.

Parkering
Att man ska kunna parkera smidigt är en självklarhet. På A6 Center finns 3 600 gratis parkeringsplatser. Den som väljer att parkera på vårt parkeringsdäck tar sig smidigt ner till markplan med hjälp av hiss. För dig som är rörelsehindrad försöker vi underlätta så långt som möjligt. Därför hittar du parkeringsplatser närmast entréerna och fritt lån av rullstol på A6 Lås&Larm vid entré röd.

Hitta hit
A6 Center är lätt tillgängligt från de flesta orter i södra Sverige. Vi finns i Jönköping. Det centrala läget utmed E4 (avfart 97) gör det enkelt att hitta oss. Många resenärer på väg söder- eller norrut har gjort A6 Center till en paus på vägen med spännande shopping och ett bra matutbud. Många väljer också A6 Center för en dagsutflykt: från Växjö tar resan till exempel bara 101 minuter, från Värnamo 46 minuter och från Ulricehamn 43 minuter!

Varmt välkommen!

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!