Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Excellent Guiding Sweden

Excellent Guiding drivs av Anne Price Johansson, en mycket erfaren auktoriserad guide. Vi specialiserar oss i personlig service och paketerar hela din vistelse i Göteborg och Stockholm. Oavsett om dina behov enbart är guidning, ett större event eller konferens/hospitality desk. Alltifrån guidningar och bokningar av hotell, restauranger, buss, privat bil, båt, helikopter eller Segway till personliga skräddarsydda promenader.

Du får lära dig om vår historia, det som pågår just nu och naturligtvis också om vår framtid. Vilka önskemål du än har kan vi erbjuda all den service du behöver under ditt besök. Har du affärsbesök? Eller arrangerar du en konferens?

Vi möter upp på flygplatsen eller tågstationen. Stor eller liten grupp. Vi arrangerar även inspektions resor till både Stockholm och Göteborg. Vi erbjuder även guidning för företag och organisationer. Allt sådant har vi lång erfarenhet av. Besök gärna vår hemsida för mer information om vad vi erbjuder.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!