Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 8 187 st

Skräddarsydda grupp- och studieresor

”Välkommen till Discover Sweden Tours”

Discover Sweden Tours tar dig till de traditionella resmålen i Sverige men framförallt vill vi visa det som finns bortom de vanliga turiststråken och storstäderna; landsbygden, maten och människorna. Efter 20 års verksamhet från kontoret på Kinnekulle har vi lärt känna minsta lilla vrå och många spännande människor, särskilt i området mellan Vänern och Vättern. Vi hjälper större och mindre grupper att planera sin studieresa, busstur, konferens eller event.

"Det Blommande Berget"
Kinnekulle upphör aldrig att fascinera och inspirera. Kanske är det därför som många hantverkare valt att bosätta sig här, för att väcka kreativiteten och hålla inspirationen vid liv. Fantastisk natur och vacker utsikt kombinerat med god mat, historiska sevärdheter och besök hos lokala hantverkare gör ett besök på det Blommande Berget till något minnesvärt.

”Kulinariska Upplevelser”
Maten skapar minnen. Desto mer äkta maten är desto större avtryck sätter den. Idag sjuder det av företagare som erbjuder matupplevelser; gårdsmejerier med egen ost eller glass, växthus med färgsprakande grönsaker, microbryggerier och vintillverkare, sylt- saft och marmeladbutiker och många fler. Kanske vill ni laga en måltid tillsammans, eller lära mer om choklad, öl eller ost? Vi samarbetar med flera restauranger och producenter där det finns möjlighet för dig och din grupp att umgås och njuta av god mat, på ett eller annat sätt.

”Vänerskärgården med Kinnekulle”
Med kontor vid foten av Kinnekulle är vi en del av biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle. Området är också Sveriges första ekoturismområde. Tanken är att turismen ska utvecklas men att naturens unika värden ska bestå. Vill du veta och lära mera så ordnar vi gärna en studieresa här i krokarna som bl.a. erbjuder möten med personer som är verksamma på olika sätt i biosfärområdet.

”Res I Arns Fotspår”
Tack vare Jan Guillous böcker om Riddar Arn (1998 och framåt) har strömmen av resenärer till Arns Rike varit stor och vi har haft förmånen att få arrangera både stora och små event "I Arns Fotspår". Idag har intresset för Arn svalnat, men de flesta vet att det är härifrån Arn och hans historia kommer – och grunden för resorna finns kvar; våra medeltida kyrkor och en fantastisk medeltida historia. Så kontakta oss om du vill göra en historisk resa i Skaraborg, med eller utan Arntema.

”Grupp- och studieresor till andra länder”
Alla företag mår bra av att besöka andra företag för att utbyta erfarenheter, tankar och idéer. Vi har lång erfarenhet av studieresor som anpassas efter enskilda grupper. Både i Sverige och till andra länder, där våra resekollegor hjälper oss ta fram bästa alternativ. Låt din nästa resa, kick-off eller konferens bli en kombination av nytta, nöje och nya möten. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Dela:

MTR Express
SCR
Artipelag
Kustvägen
SJ
Sommarbanner Snälltåget
Storsätra Fjällhotell

© Trido AB 1997-2018
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!