Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Gastro Rally

GastroRally® är en ny och spännande form av event där vi kombinerar kulinariska upplevelser med intressant guidning av de platser vi besöker. GastroRally® har valt ut de bästa krogarna, rotat i arkiven efter de mest spännande historierna. Er guide tar hand om allt, så att ni kan koppla av.

Stockholm är en av Europas vackraste städer och har på senaste år fått restauranger av mycket hög klass, Vi har valt ut restauranger med utsökt mat och intressanta platser för våra vandringar och sjöturer. Det blir fördrink på en mysig bar, förrätt med vin på trevlig restaurang, varmrätt med vin på en tredje och vi avslutar med dessert och kaffe på vår slutdestination. Ni får chansen att umgås och kan byta bordskamrat under kvällen och, inte minst, få lära er lite nytt om fantastiska Stockholm med omnejd.

Ta en stadsvandring i Gamla Stan med vinprovning alt ölprovning med en liten whiskyprovning som extra bonus. Missa inte våra populära sjöturer i skärgården. Vi åker runt med taxibåtar eller, juvelen i vårt utbud, lyxiga m/y Rozzo, en Princess 56. Läs mer på vår hemsida.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Körunda Golf & Konferenshotell
SCR
Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!