Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 589 st

Trillevallen - Ett klassiskt högfjällshotell

Trillevallen - Ett klassiskt högfjällshotell

Pris per person från 825:-

Barn 0–5 år gratis, 6–15 år 50% i familjerum.

Trillevallens Högfjällshotell, i Årefjällen, är ett av få ställen i fjällen med rätt att kalla sig klassiskt. Hit kom de första vintergästerna redan 1938. Hotellet har 40 rum med totalt 126 bäddar. Under samma tak finns restaurang med goda fjällsmaker samt en samtalsvänlig och avspänd bar.

Barnen har förstås sitt alldeles eget lekrum. Trillevallen är också ett effektivt och välutrustat konferenshotell med kapacitet för upp till 250 gäster i den största lokalen som kompletteras av en handfull mindre lokaler.

Trillevallen och Välliste är ovanligt bra skidåkning för oss vanliga, glada skidturister som varken behöver fritt fall, isiga pister eller manshöga pucklar. Till den här vintern har vi dessutom en ny backrestaurang och 4-stolslift som tar dig från parkeringen direkt upp till toppen.

9 liftar, 21 nedfarter, längsta nedfart 1600 meter, högsta fallhöjd 250 meter, 12 mil längdskidspår, barnområde, skidshop/ uthyrning, skidskola.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!