Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Säfsen Resort

I Säfsen finns det mycket goda förutsättningar för att du och dina närmaste ska få uppleva riktig snöglädje. Säfsen är ett modernt alpint centrum med 6 liftar och 16 både snälla och tuffa nedfarter. För den som vill och vågar finns också halfpipe, boardercrossområde och big jump. Alla backarna och flera av våra längdspår slutar praktiskt nog på samma plats. Här hittar du också Wärdshuset som har det mesta i matväg på menyn och skidboden med allt du behöver för att ha kul i snön. Skidboden är också är samlingsplatsen för vår mycket populära skidskola.

Vill du njuta av välpreparerade längdspår kan vi locka med 121 härliga kilometer för både klassisk åkning och skating. Härliga dagar i Säfsen erbjuder mer än fartfylld skidåkning. Hyr en spark, testa den elbelysta pulkabacken vid stugbyn eller gå i fackeltåget till eldpallkojan. Svischa fram i släde efter hundspann eller prova på skotersafarin i den vackra Finnmarksnaturen. Och barnen, de får sitt i Säfsen Kids.

Naturens Bästa

Dela:

SCR
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!