Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 875 st

Active Ski Travel

Är du en hängiven skidåkare som vill få ut det lilla extra av din skidresa så har vi resmålen och paketen för dig.

Kittelfjäll
Active Ski Travels bekväma komfortbussar tar dig till södra Lappland och Kittelfjäll på en natt. Här möts man av bergmassiv som påminner mer om Alperna än de svenska fjäll som vi nordbor är vana vid.

I skidområdet finns det nybörjarbackar, långa röda pister och ett stort utbud av lättåtkomliga offpiståk som gjort byn så känd.

Riksgränsen
Klassiska Riksgränsen är känt för sin mytomspunna offpist, men här finns alla svårighetsgrader i pisterna. Med Active Ski bor ni på Riksgränsen Hotell, i skidåkarrum eller i lägenheter med självhushåll.

Narvik
Fantastiska Narvik med sin fjäll till fjord skidåkning med skandinaviens högsta fallhöjd på över 900 meter i skidsystemet och över 1200 meter ner till havet. Med Active Ski reser man med bra flygtider och bor nära backen på Best Western till ett förmånligt pris.

Abisko
Noulja offpist som berget i Abisko heter har blivit känt för sin utmanande offpistskidåkning. I Abisko finns Sveriges störta lavinpatrull vilket leder till att lavinutbildningar kan hållas på veckobasis. Med Active Ski reser man med bra flygtider och med boende i stuga eller på turiststationen.

Pure Freeridecamp i Abisko
Här erbjuds dagliga toppturer med bergsguider i 4 olika nivåer, här finns ett stort testcenter där du kan testa kommande skidor och skidkläder, spännande och intressanta föreläsningar och full fart med liveband i storstugan. Du kan välja på resepaket med flyg eller tåg och logi i 4-bäddsrum tillsammans med likasinnade skidentusiaster eller ett enkel- eller dubbelrum i huvudbyggnaden.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
First Camp
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!