Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Hemavan Tärnaby

Skicka e-post

Hemavan Tärnaby

0954-104 50

Hemavans Skidanläggning
920 64 Tärnaby

En och en halv timme från Arlanda ligger Hemavan och Tärnaby. Mitt i Europas största naturreservat med skidbackar att växa i, fantastiska vidder, aktiviteter på hög nivå och mat och nöje på vårt eget vis.

Liftarna i Hemavan ligger på ett fjäll som har näst högst fallhöjd i Sverige. De ligger i direkt anslutning till boende och bara några minuters promenad till centrum och flygplatsen. Området är perfekt för alla typer av skidåkare. Barnfamiljer trivs suveränt i våra barnbackar och riktigt duktiga skidåkare har börjat upptäcka kanske Sveriges mest bevarade offpist hemlighet Kobåset! I Tärnaby (15 minuter från Hemavan med skidbuss) kan du testa de välkända Ingemar och Anjabacken. Våra skidpass är giltiga i båda systemen. För dig som vill åka på längden, ägna dig åt andra aktiviteter som tex skoter eller vinterfiske så har vi allt detta och mycket mer i vårt breda aktivitetsutbud.

Vi har många olika boendealternativ både i Hemavan och Tärnaby allt från enklaste vandrarhem till bästa hotellstandard. Vad du än väljer så garanterar vi dig en fantastisk upplevelse.

Liftsystemet öppnar i slutet av oktober och har öppet till 1 maj. Fram till april erbjuder vi också kvällsskidåkning.

Dela:

SCR
The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!