Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Ski Sunne

Skicka e-post

Ski Sunne

0565-602 80

Ski Sunne Skidanläggning
686 94 Rottneros

Ski Sunne har 9 nedfarter i varierande lutning. Smirrebackarna som är ett perfekt nybörjarområde med stora grillar som brinner varje dag så det är bara att ta med korven och grilla själv. Hertigen, Ullasväg och Akka är de blå nedfarterna. Hertigen är även den längsta nedfarten som sträcker sig 1800 meter nedför pisten. De röda är Ekeby 1000 meter lång och 100 meter bred vår Autobahn, Patron och Kavaljeren de nedfarterna är godkända för att arrangera world cup i slalom. För de riktigt avancerade så finns Sintram en riktig goding.
Det finns belysning i Smirre backarna, Ekeby, Patron och Kavaljeren tack vare det så är det kvällsöppet 2 dagar i veckan tisdagar och torsdagar mellan 18.00 - 21.00. Skidskolan har även sitskiutbildning.

Restaurang Dalstugan serverar allt man kan tänka sig i mat väg. Under lördagar och sportlovsveckorna 7-9 så är även Toppstugan öppen där kan man få en kopp choklad och våfflor med grädde.

Skiduthyrningen är väl sorterad på skidor, pjäxor, snowboard och snowblade. Här finns även möjlighet att hyra sitski och skicart.
Skulle skidan gå sönder eller problem med vallningen så finns hjälpen i skidverkstaden.
Vill man inte köpa maten i restaurangen så finns värmestugan i direkt anslutning till backen.
Skulle man vilja bo kvar på anläggningen så finns vandrarhemmen Ekebyhuset och Kavaljersflygeln även de direkt i anslutning till backarna.

Vill man boka en stuga under en vecka eller en helg så kontakta Ski Sunne som sköter uthyrning av stugor i Sunne området.

I Sunne tätort finns ett rikt utbud på hotellboende som kan ses på hemsidan. Allt mitt det underbara Fryksdalen.

Vägbeskrivning
Ski Sunne ligger centralt placerat geografiskt. Det är bara 35 mil till Stockholm, 28 till Göteborg, 22 till Oslo, 55 från Helsingborg och 6,5 mil från Karlstad.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!