Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Pris per person från 160:-

För priser och öppettider se vår hemsida.

Tänk dig ett perfekt skidspår, vindstilla, bra glid och tre minus. Så har vi det varje dag!

Här är rätt ställe för alla som gillar att röra på sig! Vi hälsar dig välkommen till en anläggning byggd för träning, motion och rekreation året om. Torsby Skidtunnel & Sportcenter är ett område fullt av möjligheter och utmaningar både för motionär som elit. Hos oss hittar du motionsspår sommar som vinter, vandringsleder, cykelleder av olika längd och svårighetsgrad samt asfalterad rullskidbana och skjutbanor för skidskytte samt en frisbeegolfpark. Vi har även ett komplett testlabb för fystester och vårt stora dragplåster: Sveriges första skidtunnel.

Så här trivs du oavsett om du springer, åker skidor eller föredrar cykeln. Du bor bra, äter gott och tränar varierat. Allt du behöver för en aktiv fritid finns samlat i ett och samma område i en naturskön och avkopplande miljö. Torsby Skidtunnel & Sportcenter är ett Vasaloppscenter och en Official Resort för det svenska längdlandslaget.

Res bort och känn dig som hemma
Längtar du till frisk luft, vackra vyer och gröna skogar? Det finns det gott om här. Slappna av och ladda batterierna i en miljö som gör att du känner dig hemma.

På Torsby Skidtunnel & Sportcenter bor du nära alla aktiviteter, men allt behöver inte vara fart och fläkt hela tiden. Passa på att ta en rogivande promenad i omgivningarna. Närheten till Torsby centrum med mer än 60 butiker, sevärdheter och bekvämligheter gör att du aldrig behöver vara sysslolös.

Vila sen ut efter en dag fylld av upplevelser och bli väl omhändertagen på något av våra vandrarhem, sporthotell och hotell. Boendena har ett varierat utbud. Välj mellan allt från enkelrum på hotell till familjerum med självhushåll.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!