Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Smultronställen

När du kliver in på ett Smultronställe ska du känna i atmosfären att här väntar något alldeles extra. Det kan vara en gudomligt god middag, en skön spabehandling, en lyckad golfupplevelse eller en romantisk kväll. Våra 18 Smultronställen är slott, herrgårdar, hotell och gästgiverier som noga har valts ut med tanke på geografiskt läge, miljö, kök och genuin gästfrihet.

Unna er en paus i vardagen. Tid och utrymme för varandra är något de flesta av oss längtar efter. Våra Smultronställen passar utmärkt för alla tillfällen och konstellationer. Bjud med din själs älskade på en romantisk weekend. Eller ta med hela familjen och njut av en familjeweekend kanske med bastubad och en roddtur med ekan. Många av våra Smultronställen ligger vid sjö eller hav. Kom med väninnorna och mys av en tjejhelg på en spaanläggning. Bjud hela gänget på en avkopplande golfweekend. Passa på att njuta av lugnet och ta tillfället i akt att ”bara vara”, det är oerhört nyttigt och lustfyllt. Ett tips är att stanna en långhelg, fredag till söndag. Det ger er möjligheten att verkligen koppla av och bara vara hela långa lördagen utan några som helst måsten.

Välkommen till en välförtjänt weekend!

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!