Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Sundbyholms Slott & Konferenshotell

Sundbyholms slott med både gamla och nya byggnader ligger i en fantastisk omgivning. Det är hit man söker sig för att varva ner eller ladda upp under en helg.

Slottsmiljö
Man når Sundbyholm med bil eller tåg på en dryg timme från Stockholm. Slottet ligger 10 km norr om Eskilstuna, alldeles intill Mälarens södra strand. Här finns en lång sandstrand, en vacker marina, en välvårdad slottspark och Europas nordligaste bokskog.

Logi
Det fyrstjärniga hotellet har hela 109 hotellrum, 233 fasta bäddar. Av dessa är totalt 28 sviter som även kan användas som enkelrum för att uppgradera gäster. 12 sviter har jacuzzi i badrummen och 4 av dessa även en egen bastu. Ett rum i hotellets huvudbyggnad är tillgänglighetsanpassat.

Mat och dryck
Middagarna avnjutes i slottets stiliga matsalar. En stor terrass vetter mot slottsparken och har sjöutsikt i alla riktningar. Slottsköket är välrenommerat med egna duktiga kockar och slottskonditor.
Samtliga helpensioner innehåller en trerätters serverad middag.

Spännande temamiddagar
Genom åren har många nöjda gäster upplevt rustika vikingamiddagar i slottets källarvalv och hovlika 1700-tals maskeradbaler på Slottets festvåning.
Vår och höst arrangeras ett antal slottsmordsföreställningar, där professionella skådespelare underhåller till middagen med spännande Agatha Christie stämning.
En populär nyhet är middagarna med tema hemlig agentfest.

Övriga aktiviteter
Den vackra miljön inbjuder till många aktivteter utomhus, allt från en enkel tipspromenad bort till den 1000-åriga Sigurdsristningen, skattjakt och teambuildingpussel för att nämna några.
Hotellet har dessutom både bastu och utomhus varma massagebad. Olika smakprovningar såsom vin- och champagneprovningar, är ständigt lika populära.

Countryside HotelsVisita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!