Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Sätra Bruks Herrgård

Våra gäster brukar uppskatta stillheten och tystnaden som råder här, liksom de fyra stjärnor vi fått av Sveriges Hotell och Restaurangföretagare. Hit är du välkommen på konferens, om du vill ta en runda på golfbanan, gå på jakt, rida, fiska eller bara njuta av naturens lugn och ro.

Alla rum är unika men har samma höga standard. Här kan du dra dig tillbaka och ladda batterierna. Rummen är ljusa och rymliga – alla med riktigt bekväma sängar.

Köket har en viltprofil och arbetar så mycket som möjligt med närproducerade råvaror t.ex. är älgen från våra egna marker och fisken från våra egna vatten. Våra egna odlade örter förhöjer smaken och är en fröjd för ögat. Vi försöker också årstidsanpassa vår mat, vilket ökar möjligheten för närproducerat.

Ägare av Sätra Bruk AB är sedan 1935 Stiftelsen Allmänna Barnhuset. Det är en statlig stiftelse som grundades 1633, och som idag arbetar för att stärka barn i utsatta livssituationer.

Stiftelsen Allmänna Barnhuset utgår från Barnkonventionen och arbetar främst med:

Att utveckla och sprida kunskap från forskning och praktik.

Att öka kompetensen hos de professionella som möter barn.

Att påverka beslutsfattare och politiker.

Barnhusets vision är att barn som lever i utsatta livssituationer ges samma möjligheter som andra barn till goda uppväxtvillkor.

OBS! Verksamheten är helt stängd pga Covid-19 och kommer inte öppna upp under 2021.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!