Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 967 st

Tofta Herrgård

Det är något alldeles speciellt med Tofta herrgård!

Naturen, med havet, klipporna, skogen och ängarna. Herrgårdens vackra, gamla träbyggnader, som står där och viskar sina berättelser om svunnen tid till den som tar sig tid att lyssna. Det rika djurlivet med fåglar, rådjur, hare samt hästar och kor som betar.

Vi älskar allt detta, och vår dröm var att skapa en konferens- och hotellanläggning som förmedlar och tillvaratar Toftas atmosfär som den varit genom seklen och dela detta med andra. Vi vill att du som vår gäst också skall känna det som att du kommer hem till Tofta.

Mat och dryck skapar det där lilla extra, som sätter en extra guldkant på din vistelse. Med vår duktiga köksmästare i spetsen, har vi på kort tid fått ett renommé för mat i absolut toppklass

Vår ambition är att när du åker från Tofta herrgård, är det med lite mer fröjd inom dig än när du kom.

Tofta Herrgård ligger nära havet, mellan Kungälv och Marstrand.
Ca. 35 minuter med bil norr om Göteborg.

Herrgårdens huvudbyggnad byggdes i början på 1700-talet och är K-minnesmärkt. I dag rymmer den restaurang, sällskaps- och konferensrum. Gårdens 18 hotellrum med 34 bäddar ligger i nybyggda annexen Smedjan och Mejeriet, en kort promenad i riktning stallet.

Weekendpaket, restaurang, konferenser, exklusivt boende, god mat och härlig rekreation, i kombination med trevliga aktiviteter året om.

På Tofta Herrgård hittar du även Lycke golfbana, Stall Tofta med turridning på islandshästar och Tofta Spa, med yoga, kurser och retreat.

Dela:

SCR
MTRX 20
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!