Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 135 st

Rånäs Slott

Pris per person från 1895:-

Här, i kontrasternas kungarike möts förnuft och känsla, tanke och handling, historia och framtid. På Rånäs Slott finns rum för majestätiska möten men också magiska upplevelser och romantik. 35 minuter från Arlanda och 50 minuter från Stockholm bjuds moderna mötesrum för lyckade möten.

26 av de totalt 50 hotellrummen är belägna inne på slottet. Alla i modern design och vart och ett i egen stil och atmosfär. Slottets salongerna erbjuder generösa utrymmen för avkoppling och avslappnade samtal.

På Rånäs Slott har alla möten lycklig lyckliga slut - en kombination av förnuft och känsla!

Slottet som byggdes 1833 ligger vid sjön Skedviken och är omgiven av en rofylld slottspark. Rånäs Slott har pietetsfullt restaurerats, när vår arkitekt ritade rummen tog han till vara på alla språng och vrår, varför vart och ett av rummen är unika. Vår elegantaste svit finns högst upp i en av Slottets flyglar. Där kan du njuta av en strålande sjöutsikt eller kopplar av i den stora jacuzzin.

KONFERENS - WEEKEND - BRÖLLOP - SPA

Varmt välkomna!

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!