Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Stjärnholms slott

Välkommen till en plats för hela människan, hennes behov av andhämtning, inspiration och fördjupning.

Vi tror på mötet mellan människor. På givande samtal och att få skratta ihop. Vi tror på att äta och dricka gott tillsammans. På ett medvetet kök och härliga råvaror som ger kraft och välbefinnande. En plats för ledningsgruppen, datakursen, företagets årliga kick-off, veckokursen, det stora körlägret, 60-årsmiddagen, golfgänget på weekendresa. Vi står redo. Ring oss idag så berättar vi mer, skickar mer info, räknar på en offert eller bokar ett besök direkt.

Här finns 27 slottsrum, 24 hotellrum i Nygården och 3 logement med vandrarhemstandard. Totalt 129 bäddar och matsalar för upp till 170 personer.

På Stjärnholms slott finns mycket att se och göra: skulpturpark, teambana, kanoter och bågskytte. Här finns grillkåta, bastu, fotbolls- och volleybollplan, utomhusscen och amfiteater. Vi erbjuder vinprovning, historisk måltid, fisketurer, örnsafari, golfpaket och närhet till Femörefortet, Boda Borg, Kolmården och Sörmlandsleden.

Vägbeskrivning
Stjärnholm ligger mittemellan Nyköping och Oxelösund. 5 km från vardera stad. Riksväg 53

Visita

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!