Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 653 st

Hesselby Slott

Hässelby Slott är ett herresäte som uppfördes på 1600-talet av släkten Bonde. Det ligger bara en halvtimmes rea med T-bana från Stockholms centrum. Kring de kulturhistoriskt värdefulla byggnaderna från olika tidsepoker ligger en vacker park som sträcker sig ned till Mälarens stränder. På sommaren kan du bara slänga på dig badrocken och promenera 10 minuter till badet. Vad hör sedan sommaren till om inte en solvarm park, ljuvliga dofter från grillen, en sval drink och ljuv musik. Varje torsdag och fredag står våra kockar och grillar en ljuvlig BBQ för dig. Läs mera på vår hemsida under Restaurang.

Idag är Hässelby Slott ett populärt konferenscentrum. De historiska byggnaderna och den vackra parken harmoniserar väl med den senare byggnaden Konferensen där det finns lobby, bar, reception, konferenslokaler och restaurang.

Spa
I en av våra slottsflyglar finns Spa Linaro. De erbjuder en mängd underbara behandlingar för hela kroppen. Läs mera under Spa på vår hemsida.

Logi
På Hässelby Slott finns 67 hotellrum med totalt 106 bäddar. Våra rum är fördelade på slottets flyglar och i två nyare hus; Glädjen och Apelberg.

I slottsflyglarna finns 22 rum varav 8 st är dubbelrum. Varje rum har sin egen inredning med möbler från 1700-tal till nutid. 1 rum är handikappanpassat.

Glädjen är byggt samtidigt som Konferensen och har 25 kombirum varav 2 rum är handikappanpassade.

Apelberg är ett rött hemtrevligt hus med rum inredda i stugmiljö. Här finns 20 rum varav 6 st är dubbelrum. Några av rummen delar dusch. Apelberg är under sommarmånaderna vandrarhem.

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!