Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 100 st

Ulvhälls Herrgård

Pris per rum från 1595:-

Priset avser dubbelrum inklusive frukost

Våra lokaler lämpar sig för alla behov och Ulvhäll skrudar enkelt om för att anpassa sig efter gästernas önskemål.

Under takåsarna ligger 13 hotellrum med 25 sängplatser, behöver ni fler rum finns ytterligare 20 hotellrum med 42 bäddar i ett intilliggande annex. Mellanplanet består av salonger, matsal, mötesrum och biljardrum.

Undervåningen består av mötesrum, salonger och, inte minst, Ulvhälls kärna, den unika matlagningsstudion. Där det tidigare fanns ett traditionellt restaurangkök finns idag 7 enskilda matlagningsstationer där ni själva kan välja att laga er mat, antingen i helt egen regi eller tillsammans med någon av våra kända samarbetskockar. Naturligtvis kan ni också få maten serverad som på en vanlig restaurang men det sker då i samarbete med en cateringpartner t ex Edsbacka bistro som vi har ett nära samarbete med.

I källaren finns en fin och autentisk vinkällare där ni kan prova viner som ni själva har tagit med er. Ty vi hyr bara ut Ulvhäll och har således inga utskänkningstillstånd. Vill ni dricka öl vin eller andra ädla droppar tar ni med det själva.

Visita

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!