Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Ronnums Herrgård

600:-

Del i dubbelrum lågsäsong inklusive frukost

På Vargön i naturskön miljö vid Vänerns sydspets mellan Trollhättan och Vänersborg ligger Ronnums Herrgård med anor från 1300 talet. Här har du möjlighet att bo i samma rum som celebriteter och filmstjärnor såsom Nicole Kidman, Laureen Bacall och Stellan Skarsgård sovit i under deras medverkan i olika filminspelningar i trakten. Närheten till Vänern och fina badplatser, avkopplande weekend paket, julbord, älgsafaris och mycket mer gör att vi kan erbjuda attraktioner året runt.
Här kan du njuta av vackra rum och 10 rymliga sviter, de flesta med egen bastu. God och vällagad mat i en lugn, avstressad miljö. I den 7 hektar stora parken kan du strosa runt och fascineras av praktfulla ekar, vissa flera hundra år gamla, jogga en runda i motionsslingan eller spela Boule på våra professionella banor.
Konferera i toppmoderna lokaler med den senaste tekniken. Härliga för- och eftermiddags bufféer där våra bakverk inte lämnar någon besviken. Våra lunch- och middagsmenyer är komponerade med mycket omtanke och gärna lagade på lokala råvaror.
Bröllop har blivit en specialitet för oss. Vi hjälper varje år ett stort antal brudpar att genomföra deras bröllopsfest och arrangemang. Förutom att tillhandahålla logi, mat och dryck har vi kontakter och förslag på frisörer, kläder, fotografer, kyrkor och allt som ska finnas för ett lyckat arrangemang.
Företagsaktiviteter med vinprovningar, grillkvällar, lerduveskytte, kräftfiske och mordgåtor.
Vår lyxiga relax avdelning har ett välutrustat gym, separat herr- och dambastu samt en härlig avdelning för avkoppling. Året runt uppvärmd bubbelpool utomhus. Badrockar, tofflor och handdukar finns att låna – glöm inte badkläder.
Våra olika paketerbjudande finns på vår hemsida.

Välkommen till oss och njut av lugnet året runt.

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!