Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 461 st

Teleborgs Slott

Pris per person från 748:-

Alldeles utanför Växjö centrum, intill sjön Trummen ligger Teleborgs Slott. Det är en plats för möten och kreativitet, vila och återhämtning, fest och vardag. På Teleborgs Slott är ljuden, ljuset och tempot annorlunda. Lite lugnare, mycket rogivande. Världen utanför håller sig på avstånd medan ni ägnar er åt arbete, vilar, äter lunch eller middag.

Teleborgs Slott har blivit utsett till Kronobergs största underverk. I tidningen Smålandspostens omröstning kom slottet etta bland alla de små och stora fantastiska platser som finns i länet. Har även varit värd för TV-programmet "Stjärnorna på slottet" 2017, 2018.

Vi som arbetar på Teleborgs Slott är naturligtvis mycket glada och stolta över utmärkelsen. Vi vill också gärna tro att den verksamhet som bedrivs här, den varsamma renovering som genomförs och den känsla för historien som vi värnar om har bidragit till framgången. Här möter du ett levande slott och ett slottsliv som sjuder av inspiration och kreativitet ..

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!