Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Funäsdalen Berg&Hotell

Funäsdalen Berg & Hotell ligger mitt i Funäsfjällen och Skandinaviens största skidområde. Här finns både utmanande alpin åkning, 30 km längdspår och miltals med skoterspår som ansluter vid Hotellet. Även sommartid erbjuder området på spännande aktiviteter i fantastisk natur. Hit kommer våra gäster för att vandra, paddla, cykla, fiska, spela golf osv.

Efter dagens aktiviteter kan ni slappna av framför brasan i loungen och baren eller i den stora relaxavdelningen med utomhusjacuzzis, bastu, pool och behandlingar. Unna dig en skön avslutning på dagen!

Poolen är 18 meter lång och mellan 1,1 och 2,5 meter djup. För barnen finns en liten barnpool som är 80 cm djup. Vi har stora omklädningsrum med herr- och dambastu samt solarium. Vintertid kan ni även njuta av våra utomhusjacuzzis och nere vid sjön finns våra små stugor, en vedeldad bastu och ett störrös som är ett litet timmerhus med en eldstad i mitten.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
The Viking Museum
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!