Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Skepparholmens spa för kropp & själ

Skepparholmen Nacka är ett spa- och konferenshotell vackert beläget i Stockholms innerskärgård i Nacka. Från Stockholm city tar du dig hit på 20 minuter med bil. Buss- & båtförbindelse finns.

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. Vi har många härliga spabehandlingar att erbjuda.


Med anledning av Covid-19

Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Vi håller öppet för våra gäster igen från 10/8. Försäljningsavdelningen finns tillgänglig på vardagar 9:00-15:00 på 08-747 65 00 och [email protected].

SvanenSvenska MötenSvenska Spahotell 2017Visita

Dela:

Äventyrsbanan Stockholm
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!