Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Yasuragi

Yasuragi är det japanska spahotellet många har som sin tillflyktsort när de behöver återhämtning, tid för reflektion och samvaro. Yasuragi erbjuder en miljö inspirerad av den enkla japanska estetiken. Grunden i konceptet är det japanska badet med tvagning och varma källor i japansk stil, men här finns även olika former av bastu, kallkällor och aktiviteter för att komma ned i varv för att få ny energi.

Yasuragi ligger som en vidsträckt byggnad inbäddad i naturen med utsikt över Stockholms inlopp. Här finns 191 hotellrum och sviter, restauranger och även 23 möteslokaler. Alla hotellrum har utsikt mot vattnet. Välj om du vill komma över dagen eller stanna och sova över. Måltider och entré till det japanska badet ingår alltid i paketet. Som gäst på Yasuragi bär du den traditionella japanska bomullsrocken, yukata, under din vistelse. Så packa lätt och upplev en annan värld här i Sverige.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum
SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!