Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 656 st

Bauergårdens Ställplats

Ställplatsen

Ställplatsen byggdes 2013 vilket gör att hela anläggningen håller en mycket hög klass och inger en vacker och rofylld atmosfär.
Vår vackra ställplats har plats för 70 husbilar och på anläggningen finns ett fullt utrustat servicehus, restaurang, bastu och utomhusgym. Välj mellan att stå på grus med egen konstgräsmatta och elstolpe, eller på naturgräs med el via gemensamma elstolpar. Våra ställplatser är inte bokningsbara utan först till plats gäller!

Önskar man att ha en avkopplande stund så erbjuder vi gratis tillgång till bastuanläggning vid vattnet eller önskar man ett träningspass så erbjuder omgivningarna vackra cykelvägar, vandringsleder och hotellet har även ett utegym och kanotuthyrning.
Flera olika aktiviteter erbjuds i omgivningen – varför inte testa att baka polkagrisar eller åka en trolsk båttur? BauerGården fungerar som en Infopoint och vi hjälper er med information och bokningar!

Bra att veta:

Vi serverar gärna ett lokalt matalternativ, utomhusmatlagning eller picknickkorgar att ta med. Vår fina grillplats är fri att nyttja när som helst.

Vi är ett glatt gäng på hotellet som gärna hjälper till med specialönskemål, kanske boka en kul aktivitet?
Det finns en minibuss på hotellet som går bra att låna mot en liten kostnad
I bastubyggnaden finns ett litet kök och uppehållsrum, precis vid badplatsen, som går bra att hyra
Vi har ett utegym så glöm inte att packa träningskläder!

Dela:

SCR
First Camp
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!