Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 707 st

Adolfströms Handelsbod & Stugby

Stugor 2-6 bädd, wc-dusch, öppen spis, alla för självhushåll. Fjälldeltat med slingrande älv och sandstränder i en oexploaterad dalgång. Endast naturlig röding o öring. Konferenser i fjällmiljö med guidning till fiske och jakt i en av Lapplands vackraste älvdalar. Vi paketerar specialarrangemang från flygplats upp till den avlägsnaste platsen på fjällvidden. Båt och kannotuthyrning. Pärlan är Mariannes Handelsbod i gammal stil med udda sortiment, finns även som nätbutik. Välkommen!

Många spaltmeter har skrivits om Laisälven. Dess klara vatten och sandstränder. Blåklockor, smörbollar och andra blommor, som växer på strandängarna. Videområden där älgar strövar omkring. Lägg därtill tjärnar och sjöar i dal och fjäll och du har funnit ett fiskeparadis. Tillgången på ripa är bra i fjällområdet. Vår policy är att föreslå din jakt, så att du ej möter andra jägare under jakten. En höst-vinterdag med ripjakt, hemkomst till förstaklassigt boende, bastu och middag med ortens delikatesser. Vad kan man mer begära?

Välkommen hälsar
Marianne & Jan Thorfve

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!