Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Galå Fjällgård

Mysiga timmerstugor mitt i orörd natur vid foten av Oviksfjällen i Jämtland. Fritidshusen är utrustade av hög standard med två separata sovrum (dubbelsäng respektive våningssäng) för upp till 4 respektive 6 personer. Allrum med braskamin, hörnsoffa, golvvärme, modernt kök, rymligt badrum med varmvatten, dusch, wc, golvvärme och bastu.

Naturen omkring stugan är präglad av fjäll, bäckar, myrar och fjällnära urskog. I ett unikt läge kan du välja bland ett stort antal av aktiviteter för friluftslivet. Upplev Jämtlands vackra fjäll på vandringar, jakt- och fisketurer eller när du plockar bär. Vi säljer fiskekort och hjälper till att arrangera jakt.

På vintern är det mycket snösäkert fram till april. Det finns ett preparerat skidspår framför stugan liksom ett stort ledsystem för körning med snöskoter. Andra populära aktiviteter är pimpelfiske, snöskovandringar och skidturer i fjällen och till fäbodarna i omgivningen.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!