Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 073 st

Åfallet Naturby

Pris tältkåta och natt från 360:-

Bo naturnära och enkelt i en vackert inredd tältkåta med öppen eld och njut av tystnaden mitt i naturen. Här kan du vandra i skogen, ta en promenad och bada i Hjärtasjön, eller varför inte ta en kanot – eller cykeltur?

Åfallet Naturby ligger mitt i skogen intill ett naturreservat några hundra meter från Hjärtasjön. Naturbyn är helt elfri och vatten hämtas i en brunn. Matlagning sker i vårt utekök över öppen eld med enkel köks- och diskutrustning. Det är långt till närmaste granne och området är i stort sett helt bilfritt, så tystnaden är påfallande. Självklart finns även sopsortering och godkända utedass. Intill Naturbyn ligger torpstället Åfallet, med gärdesgårdar och en örtagård.

Kolla även in våra kurser, såsom skogsyoga, fågelkurs eller konstkurs. Om du vill veta mer om den svenska skogen och få vara med om djupa naturupplevelsen, boka en naturguidning hos oss och lär dig mer om gammelskogens liv och dynamik.

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!