Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Bokavemdalen

Skicka e-post

Bokavemdalen

0684-305 00

Solvargsvägen 73-Vemdalsskalet
840 92 Vemdalen

Vi förmedlar privatägda stugor och fjällvillor med stor variation i läge och standard. Vi hyr ut objekt i hela Destination Vemdalen, ex Björnrike, Vemdalsskalet och Storhogna. Ski-in/ski-out , nära skoterled, vandring, fiske och natur. Ni söker och bokar enkelt på vår hemsida och kan genom att kryssa i era önskemål om utrustning & faciliteter finna det boende som passar era förväntningar eller sök på önskad vecka och ni ser det boende som är ledigt oavsett.
Flera bytesdagar med undantag för vissa veckor då det är endast helveckobokning. Vi ser till att ni får bra information innan ankomst om nyckelutlämning och att huset är varmt, skottat och avsynat innan och efter er vistelse. Jour dygnet runt. Ni kan även beställa extra tjänster som ex slutstädning vid avresa, hyra linne& handdukar, allt för att förgylla er vistelse ytterligare. Vår kategori ”Excellent” erbjuder dessutom en mer utbyggd service som hotellstandard med boende i större hus med lyxigt hög standard.

Dela:

SCR
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!