Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 586 st

Långasjönäs Stugby

Detta fritidsområde är ett naturreservat 10 km norr om Karlshamn och ligger vid Långasjön i ett välbesökt eldorado för både våra turister och karlshamnsborna.

Stugorna i norra stugbyn
35 kvm stuga med storstuga med två dagbäddar och matplats. Sovalkov med två enkelsängar. Pentry med bänkspis, litet kylskåp, kallt vatten & avlopp. Vattenkokare. WC med ingång utifrån. Carport samt uteplats med utemöbler.

Stugorna i södra stugbyn
35 kvm stuga med storstuga med två dagbäddar och matplats. Sovalkov med två enkelsängar. Kök med spis, litet kylskåp, kallt vatten & avlopp. WC med ingång utifrån. Terrass under tak med utemöbler.

Gemensamt för båda byarna:
I stugorna finns husgeråd för sex personer och elvärme. Man kan vara max fem personer i stugan. För den femte personen kan man hyra en extrabädd för 100 kr/vecka i receptionen eller ta med sig madrass, täcke och kudde. Glöm inte att ta med lakan, handdukar och förbrukningsartiklar!

Servicebyggnaden:
Våra gäster i stugbyarna har tillgång till dusch och bastu i servicebyggnaden på campingen. GPS: N 56° 13’54 E 14° 51 11 .

Det finns också ett antal friliggande stugor som är mycket populära.

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!