Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Åhusgården

ÅhusGården är en plats med många möjligheter. Stugby med 5 fräscha stugor på Äspet. Stugorna är på 29 kvm och har vardera 6 bäddar, 1 sovrum med 2 våningssängar och allrum med bäddsoffa. Pentry med bänkspis, mikro och kyl. Dusch/WC. Överbyggd veranda med trädgårdsmöbler. Gemensam byggnad med bastu och tvättmaskin. På området finns grillplats, lekplats, fotbolls- och volleybollplan och bordtennisbord. Handikappvänligt - Equalitycertifierat. ÅhusGården ligger i naturskön miljö nära havet och sandstranden och med närhet till Österlen. Husdjur välkomna i vissa av stugorna. Rökning ej tillåten.

ÅhusGården är en plats med många möjligheter. För konferenser, läger, bussresor, semesterfirare, familjehögtider mm. Handikappvänligt - Equalitycertifierat. Charmiga stugor med enkel-, dubbel-, eller flerbäddsrum. Totalt 120 bäddar. ÅhusGården ligger i naturskön miljö nära havet och sandstranden och med närhet till Österlen.

Bo i Skåne

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!