Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Grönelid Gård

Pris från 1950:-

Gäller per dygn och stuga. 5700:- per vecka och stuga.

Gården Grönelid ligger mitt emellan Vänern och Vättern i Tiveden, med lika långt till Stockholm som till Göteborg och Oslo. Vi har tre mil till både Askersund, Karlsborg och Laxå. Gården består av 30 hektar åker och bete samt 50 hektar skog. En del av marken ingår i Natura 2000, då det finns speciella blommor, fjärilar och stora vattensalamandrar som trivs här.

Tiveden är känd för sin vackra natur och här finns milslånga stråk för den vandringslystne. Nationalparken med helt orörda skogar ligger bara ett stenkast ifrån Grönelid. Berättelser om troll och jättar florerar i trakterna och Du kanske springer på något själv.
På Grönelid finns får, hästar, höns, hundar och katter som alla tycker om att mysa. Vi erbjuder också olika hästaktiviteter och turridning på fjordhästar i den vackra naturen. Observera att man behöver boka aktiviteter i förväg.

Vi har två stugor med hög standard. Båda är utrustade med kök, micro, diskmaskin, kaffebryggare, vattenkokare, wc, dusch, tvättmaskin, torktumlare, kamin och grillplats. Vardera stuga har en stor veranda i söderläge att sitta på när kvällen kommer. Sju respektive fyra bäddar.

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!