Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 741 st

Rehnbergs stuguthyrning i Sälen

Rehnbergs stuguthyrning i Sälen

Vi hyr ut privata stugor i Sälenfjällen med 4-16 bäddar. Stugorna är trivsamt inredda och utrustade med TV, kyl, frys, kaffebryggare, mikrovågsugn, WC och dusch. De flesta har även öppen spis diskmaskin, bastu, torkskåp. I många stugor bor ni nära liftar, spår, vandringsleder, butiker, restauranger och nöjen. Vill ni bo lite mer avskilt väljer ni en stuga med 2-3 km till backarna. Skidbussen passerar alla stugorna flera gånger varje dag.

Sommar

Sälen är en underbar semesterort även på sommaren med vacker fjällnatur och ren luft. I Tandådalen finns många lätta vandringsleder för hela familjen. I Hundfjället finns äventyrsbad, lekplats, tennisbanor och kiosk. Där ligger också den spännande Trollskogen. Vid Närsjön mellan Hundfjället och Stöten, finns en fin badplats med sandstrand. Under sommaren och hösten finns hjortron, blåbär och lingon att plocka. För den som är intresserad av fiske finns många sjöar, tjärnar och åar. Det går också att hyra kanot eller cykel. I Sälens by finns en 18 håls golfbana. Sälenfjällen är även den perfekta platsen för den som söker lugn och ro. Bo bekvämt i våra stugor till förmånliga sommar- och höstpriser.

Vinter

Sälenfjällen är Sveriges mest omtyckta och besökta skidområde med skidåkning från november till maj. Här finns backar för både nybörjare och mer avancerade skidåkare. Hundfjället finns Nordens brantaste pist, Väggen. Du kan köpa gemensamt liftkort för hela området. Skidbussen tar dig gratis mellan anläggningarna hela dagen. I Sälen satsar man på barnen, som har flera egna skidområden och den spännande Trollskogen. Det finns även skidskola, hundspann, skoteruthyrning och inomhusbad. För längdåkaren finns ca 50 km spår att välja på, en del är elbelysta. Efter skidåkningen finns massor av aktiviteter för hela familjen.

Dela:

SCR
Kustvägen
Körunda Golf & Konferenshotell
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!