Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Idre Himmelfjäll - Vinterkampanj på byggklara fjälltomter - 100 000 kr i VA-bidrag!

Det går bra för IDRE HIMMELFJÄLL. Över 100 tomter sålda!

Idre Himmelfjäll erbjuder nu ett 20-tal tomter till försäljning på Maskullabacken 1 med vatten och avloppsbidrag (VA) på 100 000 kr. (Anslutningsavgiften för VA i Idre är f.n. 125 000 kr.) Bidraget lämnas i form av en rabatt på 100 000 kr som dras direkt från det ordinarie tomtpriset. Priser från 295 000 kr till 695 000 kr, netto efter rabatt. Någon motprestation eller andra villkor förutom själva köpet av tomt finns inte för att erhålla VA-bidraget/rabatten.

Maskullabacken 1

Vackra byggklara fjälltomter, ski in-ski out eller liftnära!
Tomterna som i de flesta fall är avstyckningsbara passar utmärkt för både fristående hus och parhus och ligger vackert i sydvästläge med utsikt över fjällvidderna. Kommunalt VA och Fortum el draget fram till tomtgräns. Totalt är över 100 tomter sålda och ett 30-tal hus är färdigbyggda eller under byggnation.

Ett sagolikt tillskott i svenska fjällvärlden

Idre Himmelfjäll är en nyligen påbörjad fjäll- och året-runt anläggning inbäddad i storslagen fjällnatur med Idre Fjäll, Burusjön och Städjan/Nipfjällets naturreservat som närmsta grannar. På Idre Himmelfjäll finns i nuläget bl.a. två bostadsområden med byggklara tomter, Topphedenbacken och Maskullabacken I.
Tomterna ligger vackert i sydvästläge med utsikt över fjällvidderna, Ski in-Ski out eller liftnära till egen familjebacke med knapplift och tre nedfarter. Totalt är
över 100 tomter sålda på hela Idre Himmelfjäll. Välkommen att beskåda de
30-tal hus som redan är färdigbyggda eller under byggnation på Idre Himmelfjäll och passa på att besöka den populära sportbutiken Skid+Hyra.

De naturliga förutsättningarna på Idre Himmelfjäll ger utmärkta möjligheter till skidåkning i gröna, blå och röda nedfarter vilka är relativt smala och kuperade.
Som ”Colorado-backar” i varierad terräng. Pistkartan ovan visar den planerade utvecklingen för området enligt Masterplan.

Idre Himmelfjälls formspråk och röda tråd syftar till att förena Dalarna, den samiska kulturen och sagans värld i en unik kombination som inte hittas någon annanstans. Helt enkelt ”En familjesaga i fyra årstider”.

Välkommen till Idre Himmelfjäll!

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!