Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 539 st

Talluddens Stugor & Camping

Pris från 600:-

Talluddens Stugor & Camping har ett unikt läge - lugnt och avskilt samtidigt den mest centrala platsen på Öland. Ett smultronställe centralt vid Färjestadens hamn. Sandstrand med långgrunt klart vatten.

Underbara solnedgångar och på kvällen glittrar ljusen från Kalmar och Ölandsbron över vattnet. Njut av den långgrunda stranden eller hyr en pedalbåt för att komma ut till lite mer svalka. Vårt nybyggda servicehus bjuder på fräscha sanitétsutrymmen.

Vår strandservering erbjuder lättare förtäring men även leksaker, böcker, tidningar, godis och glass.

Lekplats nära havet finns för de minsta. Spel och Volleyboll för den som inte vill ligga still. Har man badat färdigt kan man även spela Äventyrsgolf eller prova vår nya Fantasigolfbana.

Solvik är den äldre villan på området. Denna har renoverats och inrymmer numera terapeuter inom hälsa och friskvård, dessa är verksamma året om så beställa gärna tid i samband med er resa. Mer info. hittar ni på vår hemsida.

Stugorna är nybyggda och håller en hög kvalité, det finns stugor från 4-14 bäddar, de flesta stugorna innehåller kök, wc/dusch, terrass samt TV men det finns även enklare standard i mindre övernattningsstugor. Vid stugorna finns även större grillar att tillgå

Det är 5 min promenadavstånd till all tänkbar service från oss, Ölandsdjurpark ligger 3 km norr om oss, spahotellet Skansen ligger precis brevid Talludden, och skulle semestersabotören regn inträffa någon dag tar det bara 20 min över till den gamla Hansastaden Kalmar och dess sevärdheter.

Varmt välkomna!

Vägbeskrivning
Från bron sväng av mot Färjestaden, infarten till oss är ca 50 m söder om 3:e rondellen vid hamnplan i Färjestaden.

Dela:

SCR
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!