Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 072 st

Marston Hill

Marston Hill ligger vackert beläget på en sluttning med utsikt ner över Mullsjödalen och Mullsjön. Sedan 1924 har Marston Hill varit ett interkulturellt centrum. Under mycket lång tid bestod den huvudsakliga verksamheten av undervisning i engelska och anglo-amerikansk kultur. Men verksamheten har även varit konstnärlig, litterär och samhällsvetenskaplig. Många forskare och konstnärer från många delar av världen, t ex Indien, Kina, Afrika och Europa, har besökt Marston Hill.

Efter några års uppehåll återupptas nu verksamheten med syftet att bli ett interkulturellt centrum för livskvalitet. Syftet är att vidmakthålla och förmedla idéer från hela världen om hur man uppnår en högre livskvalitet. Exempel på detta kan vara traditionella europeiska, som skidåkning, vandring, cykling, dans, kanoting och golf, men också utomeuropeiska som qi gong och yoga. Det kan gälla god och närande mat från hela världen, musik och konst. Det kan också gälla att skapa möjligheter för författare och konstnärer att skapa, liksom för seminarier och kurser med inriktning på interkulturella frågor, språk och kommunikation.

I ett första steg erbjuder vi en plats för kurser med självhushåll eller catering.

Rum (vandrarhemsstandard):
Enkelrum (toalett och dusch i korridor)
Dubbelrum (toalett och dusch i korridor)
Familjerum med 3-4 bäddar (toalett och dusch i korridor, ev. kokvrå i korridor)
Familjelägenhet med 1 familjerum + 1-2 enkelrum, egen toalett, dusch och kokvrå
Stuga för familj 3-5 bäddar, toalett, dusch, kokvrå:
Service: Självhushåll, var och en städar efter sig.
För lakan och handdukar tas en extra avgift av 50 kr/natt och person.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!