Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Lasätter gård

Pris per person från 250:-

Min 8 personer, max 12 peroner. Priset gäller för självhushåll, eget linne och städ vid avresa. Frukost, lunch, middag, linne och avresestäd kan beställas extra.

Boende med plats för många! Lasätter gård ligger vackert beläget i lantlig miljö strax utanför Nyköping, nära Skavsta flygplats, 1 timma från Stockholm.

I vår charmigt ombyggda före detta lada, får grupper upp till 12 personer gott om plats , både för gemenskap, arbetsmöten och lärande verksamhet.

På Lasätter är det enkelt att umgås och vara tillsammans. Här finns ett rymligt kök för matlagning och måltider, en bastu att koppla av i, loftet för umgänge, stora rummet med högt i tak för lek och, arbete och sköna sängar i eget kryp in.

Ni hyr med självhushåll men frukost, lunch och middag kan erbjudas.

Gårdsmiljön finns strax utanför dörren och inbjuder till sköna promenader, tysta stunder och lekfulla aktiviteter för vuxna och barn. Tältkåtan i björkskogen är populärt att samlas i för fika och gemenkap.

Vi erbjuder aktiviteter och upplevelser för alla.

Välkommen till Lasätter gård – ett enkelt sätt att vara tillsammans.

Bo på LantgårdLantbrukarnas Riksförbund

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!