Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 090 st

Bruksvillan

Bruksvillan har 7 dubbelrum, 14 sovplatser med möjlighet till fler. Totalt disponerar hyresgästen ca 500 kvm. I suterrängplanet finns en gillestuga med öppen spis, två duschrum med två duschar och wc vardera samt bastu. På övervåningen är ett rymligt kök med restaurangdiskmaskin, spishäll, två ugnar samt övrig köks- och serveringsutrustning för sällskap upp mot 40 personer. Det finns en matsal och ett vardagsrum med storslagen utsikt mot Helge å där Bruksvillan har egen badbrygga och roddbåt. På andra sidan ån är en badstrand lämplig för barn och äldre. Bruksvillan har flera uteplatser, grillplats och en stor, oval studsmatta. Tomten är inhägnad och lämplig för hundar. Parkeringsplatser finns för fem-sex bilar.
Tidvis har Bruksvillan drivits som pensionat/B&B. Den byggdes på 60-talet som disponentvilla åt pappersbruket. Huset har många tidstypiska detaljer väl bevarade.
Omgivningarna erbjuder fina vandringsleder och cykelvägar genom Göingebygdens vackra skogar, små byar och kulturhistoriska minnesmärken. Närmaste järnvägsstation är i Osby, 8 km från Östanå. Där liksom i Broby i motsatt riktning finns butiker och annan service.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!