Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 727 st

Per Persgården

Belägen 18 km V om Sala och uthyres året runt. Nyrenoverad loftvåning med centralvärme i ett brygghus. 1 r o k med 4 bäddar (plats för extra bäddar) och kök med spis, micro, kyl och frys. Badrum med dusch och toalett samt kamin i lägenheten. Värdparet har en vacker trädgård med vårblommande lökväxter och pioner, ett 100-tal rosbuskar, clematis och andra perenner, stort växthus samt stenlagda gångar. Perfekt för den trädgårdsintresserade. 50 m bort ligger en fågelrik sjö, Gussjön, med möjlighet till både fiske och fågelskådning. Självhushåll men frukost kan erhållas vid enstaka nätter.

Vägbeskrivning
Vägbeskrivning: Från Sala – Åk mot Fagersta/Norberg, väg 256. Sväng vänster mot Smedsbo strax efter att man passerat Gullvalla. Sväng höger i en Y-korsning mot Gussjö strax därefter. Följ vägen till den tar slut och tag då höger och värdparet bor i första huset på höger sida, stort rött hus.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!