Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 077 st

Stockeboda Gård & Gårdsbryggeri

Pris 1400:-

Stuga max 5 personer, första natten. Följande nätter 1.000:-. 6 nätter 5.500:-

Tänk dig bort en stund från vardagen till en plats vackert inbäddad i lummig natur.
Stockeboda Gård, naturskönt beläget mitt på fagra Österlen, byggdes ursprungligen som ett jaktslott, och är idag en aktiv fest- och mötesplats i rustik miljö.

Boende - 15 stugor vid bokskogens bryn
På Stockeboda bor du i bekväma och moderna stugor i rogivande, naturskön miljö. Stugorna ligger samlade i en liten ”by” precis vid bokskogens bryn och blickar ut över jaktslottet, fårhagar, bäcken och dammarna runt gården.

Gårdsbryggeri
På Stockeboda finns ett av Sveriges minsta kommersiella gårdsbryggerier. Vi bryggde vår första brygd i oktober i 2009, och mottagandet blev fantastiskt.

Vi erbjuder bland annat ölprovning i bryggeriet. Naturligtvis tar vi en rundtur i bryggeriet och får veta hur Stockebodas öl tillverkas. Ölprovningar ordnas under hela året.

Bryggeriet erbjuder även bryggkurser i anläggningen.

Aktiviteter, fest och bröllop

Bad i vedeldade tunnor, mångkamp, mordgåtor, samarbetskamp, glödvandring och ölprovning är bara några av alla aktiviteter vi kan erbjuda. Stockebodas gästabudssal kan också utnyttjas till lokal för fest och bröllop.

Bo i SkåneVisita

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!