Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 586 st

Vackert hus nära havet på Österlen

Pris 5700:-

Priser & bokningar Från Juni till September hyr vi ut Fiskarens Ro veckovis (Lördag till Lördag). Från September till Juni kan bokning även göras över en helg (Fredag till Söndag). Juni - September Pris: Lördag - Lördag (7 dagar): 5,700kr S

Oavsett om du letar efter en romantisk reträtt vid Österlens kust, barnvänligt semesterhus med gott om utrymme eller ett gömställe från omvärlden, så är Fiskarens Ro precis vad du letar efter. Få en smak av skön och avslappnad tillvaro i detta charmiga hus i en av de äldsta fiskebyarna på Österlen - Örnahusen.

Vackra trägolv, luftiga rum med vitputsade väggar och stilren men varm dekor. Fiskarens Ro är ett karaktärsfullt hus med gott om utrymme. Stor trädgård med plats för lek och avslappning. Lugnt område med hästhage, korn fält, och äng runt omkring. Gårdsbutik med grönsaker och ägg 1 minut ifrån huset. Ta cyklarna in till Skillinge längs havet och handla mat eller ät på restaurangerna.

Fiskarens Ro är en perfekt reträtt för ett par, vänner eller en familj som söker lugn och ro på landet, nära till strand och hav. Läs mer på vår hemsida eller besök oss på facebook.

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!