Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 242 st

Ramsvik Stugby & Camping

Längst ute i havsbandet i Bohuslän, en mil norr om Smögen ligger Ramsvik Stugby & Camping vackert omgiven av naturreservat, hav, sandstrand och klippor. En underbar plats att njuta av Västkusten och Bohuslän!

På Ramsvik finns ett hundratal stugor i olika storlek som passar alla familjer och sällskap, alltifrån enkla 2-bäddstugor till villavagnar och comfortstugor med all tänkbar bekvämlighet. Alla stugor ligger inom 100 m från havet, några med enastående havsutsikt.

Boka i god tid! Under sommarsäsongen blir det snabbt fullbokat.

Det finns en trevlig restaurang mitt på stranden, som serverar frukostbuffé alla dagar samt lunch och middagar. Grillbuffé, Räkafton, Tapaskväll är mycket uppskattat. Levande musik de flesta kvällar i veckan under högsäsong.

På Ramsvik finns sandstrand med långgrunt bad för härliga sommardagar. Från bryggan kan du både hoppa i havet efter en skön bastu eller prova fiskelyckan. Den som vill sola och bada för sig själv hittar lätt sin egen skyddade plats bland alla de vikar och badklippor som kantar hela Ramsvikslandet.

Ramsvik är barnens paradis och det finns massor med barn på Ramsvik. Krabbfiskebrygga, sandstrand med långgrunt bad, lekplats, volleybollplan, spelhall, bastu (med havsutsikt!) & havsbad, glassmeny i restaurangen, trashockey och disco på onsdagar (högsäsong), krabbrace på fredagar (högsäsong), sjörövarfest i vecka 28 och tomtefest i vecka 30. Det är också skoj för barnen att klättra runt på klipporna i naturreservatet.

Det finns trampbåtar, kanoter, motorbåtar och roddbåtar att hyra. Fisketurer arrangeras.

Välkomna!

SCR

Dela:

SCR
Kustvägen
SJ
MTRX 20
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!