Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 078 st

Ramsvik Stugby & Camping

Pris per rum 1050:-

Längst ute i havsbandet i Bohuslän, en mil norr om Smögen ligger Ramsvik Stugby & Camping vackert omgiven av naturreservat, hav, sandstrand och klippor. En underbar plats att njuta av Västkusten och Bohuslän!

På Ramsvik finns ett hundratal stugor i olika storlek som passar alla familjer och sällskap, alltifrån enkla 2-bäddstugor till villavagnar och comfortstugor med all tänkbar bekvämlighet. Alla stugor ligger inom 100 m från havet, några med enastående havsutsikt.

Boka i god tid! Under sommarsäsongen blir det snabbt fullbokat.

Det finns en trevlig restaurang mitt på stranden, som serverar frukostbuffé alla dagar samt lunch och middagar. Levande musik flera kvällar i veckan under högsäsong.

På Ramsvik finns sandstrand med långgrunt bad för härliga sommardagar. Från bryggan kan du både hoppa i havet efter en skön bastu eller prova fiskelyckan. Den som vill sola och bada för sig själv hittar lätt sin egen skyddade plats bland alla de vikar och badklippor som kantar hela Ramsvikslandet.

Ramsvik är barnens paradis. Krabbfiskebrygga, sandstrand med långgrunt bad, lekplats, volleybollplan, spelhall, bastu och massor med aktiviteter för hela familjen. Det är också skoj för barnen att klättra runt på klipporna i naturreservatet.

Det finns trampbåtar, kanoter, motorbåtar och roddbåtar att hyra. Fisketurer arrangeras.

Välkomna!

SCR

Dela:

SCR
MTRX 20
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!